top of page
Seifar_rgb_pos.jpg

Seifar breidt uit - juni 2020

Week 1

Het was een spannende week voor onze productie. Naast het produceren van enorme hoeveelheden handzepen en ontsmettingsmiddelen, werden ook extra productieketels geplaatst om onze productiecapaciteit verder uit te breiden. We keken al enkele maanden uit naar deze bijkomende installaties en deze week was het eindelijk zover. Binnen enkele weken zouden deze kanjers volledig operationeel moeten zijn. Wij houden jullie verder op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen!

Week 2

Deze week stond helemaal in het teken van automatisatie en digitalisatie van onze nieuwste aanwinsten. Zo werden, onder meer, de technieken en pompen voor de aanvoer van grondstoffen geïnstalleerd en is men begonnen aan de voorzieningen voor de digitale bedienpanelen van de nieuwe productieketels. Tegelijkertijd zijn we niet te stoppen met het produceren van ontsmettende handzepen en reinigers op onze huidige productielijnen. Met dank aan ons topteam!

Week 3

Deze week was het eindelijk zover: de eerste proefproducties op onze nieuwe installaties. Onze mensen in productie kunnen niet wachten om volgende week met hun gloednieuwe aanwinsten aan de slag te gaan. De extra productiecapaciteit is meer dan welkom in deze drukke tijden!

bottom of page