top of page
Seifar_rgb_pos.jpg

Seifar breidt uit - juli 2020

Week 1

Onze extra productiecapaciteit werd voorzien van de nieuwste technieken en software om de producties zo geautomatiseerd mogelijk te laten verlopen. Afgelopen week werd er een uitgebreide opleiding gegeven aan onze productiemedewerkers. Zij waren enorm blij dat ze dankzij deze opleiding de extra productiecapaciteit al meteen konden aanspreken. Bedankt Ventilec NV voor de goede zorgen!

Week 2

Vandaag is Interloods begonnen aan de uitbreidingswerken van ons magazijn. Dit moet zorgen voor extra opslagcapaciteit voor onze uitgaande bestellingen. Hoognodig om de aanzienlijke groei te kunnen blijven bijhouden. We houden u via onze LinkedIn pagina op de hoogte!

6.jfif

Week 3

Deze week arriveerden de nieuwe outfits voor onze operators. Seifar in een nieuw kleedje steken nemen we heel letterlijk.

7.jfif

Week 4

Productiecapaciteit uitbreiden betekent ook nieuwe afvullijnen laten plaatsen. Deze week werd er dan ook een extra afvullijn geplaatst voor de grootverpakking (10L-20L) omdat de huidige lijn voor grootverpakking de vraag niet meer kon volgen. Vanaf eind juli kunnen we er dus met 5 volautomatische afvullijnen invliegen. Bedankt aan Seamco voor de goede zorgen!

Filmpje 20L lijn binnenvoeren

bottom of page