top of page
Seifar_rgb_pos.jpg

Seifar breidt uit - augustus 2020

Week 1

De nieuwe afvullijn voor grootverpakkingen werd deze week afgesteld en uitgebreid getest. Met volumes tot 2.800 stuks per uur kunnen we in de toekomst nog een versnelling hoger schakelen. Bedankt aan Seamco voor de goede zorgen!

Week 2

Men kwam afgelopen week nieuwe batchprinters installeren op de nieuwe afvullijn voor grootverpakking. Bedankt Domino Printing voor de coronaproof installatie!

8.jfif

Week 3

Door de overbezetting op onze productielijn voor kleinverpakking tot 1L hebben we gekozen om per direct een capaciteitsuitbreiding van 30% uit te laten voeren. Dit werd onder meer gerealiseerd door toevoeging van twee extra nozzles. Hierdoor kunnen we meer busjes tegelijkertijd afvullen en het afvulproces sneller laten verlopen. Bedankt Seamco voor de vlotte installatie!

9.jfif

Week 4

Het bouwverlof zit er op dus is Interloods terug aan de slag om de uitbereiding van ons magazijn verder te zetten. Na het gieten van de betonnen onderwanden werden afgelopen week de metalen binnenwanden gemonteerd. We kijken er naar uit om deze extra ruimte te gaan benutten.

bottom of page