top of page
Seifar_rgb_pos.jpg

Over Seifar

Door een sterke focus op kwaliteit en innovatie is Seifar kunnen uitgroeien tot een referentie inzake de productie van private label reinigingsmiddelen met EU Ecolabel. De combinatie van de knowhow van het ervaren R&D departement met een flexibele productiesite heeft ervoor gezorgd dat er vlot kan worden ingespeeld op de noden van de klant. Bij Seifar is maatwerk nog altijd werken op maat.
 
Als expert in de productie van private label van reinigingsmiddelen voor de professionele markt worden onze producten ingezet in volgende sectoren:

  • Openbare instellingen

  • Grootkeukens

  • Retail

  • Food Service

  • Horeca

Achtergrond-seifar-2016.png

Missie

Als private label producent van kwaliteitsvolle en innovatieve reinigings –en ontsmettingsmiddelen voor de professionele markt willen we een voorloper zijn inzake duurzaamheid en ecologie. Dit gekoppeld aan een uitstekende klantenservice door gepassioneerde, competente medewerkers moet leiden tot de hoogst mogelijke graad van klanttevredenheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Achtergrond-seifar-2016-peach-rotated.pn

Waarden

  • Voedingsindustrie

  • Schoonmaakbedrijven

  • Distributie R&O

  • Industrie

  • ...

Achtergrond-seifar-2016-lichtblauw-rotat

Visie

Als voorloper en innovator zien we het als onze verantwoordelijkheid om in de ontwikkeling van onze producten tot het uiterste te gaan om de meest kwaliteitsvolle, ecologische producten op de markt te brengen. Dit komt niet alleen onze klanten ten goede maar ook de maatschappij in zijn geheel. Respect voor mens en milieu moet te allen tijde centraal staan.

Duidelijke waarden zijn essentieel voor onze stakeholders. Zij willen zinvol werk leveren en kunnen meewerken aan een project waar ze zelf achter staan. De volgende waarden kan u terugvinden in alle facetten van onze onderneming:

Kwaliteit

De gedrevenheid om steeds het beste product op de markt te brengen heeft er niet alleen voor gezorgd dat de bestaande producten op een zeer hoog kwaliteitsniveau staan maar ook dat er constant verder wordt ontwikkeld met het oog op optimalisatie of innovatie.

 

Omdat naast R&D ook de productie in-house gebeurt kan de hoge, constante kwaliteit van de producten worden gewaarborgd.  Dit kunnen we garanderen door de vele interne en externe kwaliteitscontroles die worden uitgevoerd. Hierbij worden enkel de producten aanvaard die aan de gestelde kwaliteitsstandaarden voldoen die als de strengste binnen de markt kunnen worden beschouwd. Dit alles is een zeer belangrijke troef voor onze klanten die hun merk uitsluitend willen verbinden aan de beste en meest vooruitstrevende producten op de markt.

Achtergrond-seifar-2016.png

Kwaliteit

GettyImages-607041367.jpg
R&D

De uitgebreide kennis en ervaring van ons eigen R&D departement zorgt er niet alleen voor dat onze klanten kunnen kiezen uit een zeer sterke en omvangrijke catalogus met standaard formules maar ook dat zij kunnen meedenken met de klant in het kader van gepersonaliseerde formules of innovaties. Bovendien kunnen we dankzij de knowhow van het R&D departement snel inspelen op wijzigingen in regelgeving en nieuwe trends op de markt.

Achtergrond-seifar-2016-peach-rotated.pn

Interne R&D afdeling

GettyImages-79334347.jpg
Flexibiliteit

Onze productiesite is zo ontworpen dat er een grote flexibiliteit is naar de klant toe. Dit zonder in te moeten boeten aan kwaliteit, efficiëntie en levertijd. Door een nauw contact met de productieverantwoordelijken zorgen wij ervoor dat onze productie zo dicht mogelijk aansluit op de vraag van onze klant. Zo kunnen we gemakkelijk inspelen op dringende orders of orders waar last minute nog wijzigingen aan moeten gebeuren. Dit zorgt ervoor dat de term maatwerk geen holle term is maar een bedrijfsfilosofie.

Achtergrond-seifar-2016-lichtblauw-rotat

Flexibiliteit

Dishwasher.jpg
Ecologie

Als we spreken over het continue verbeteren van onze producten dan bedoelen we niet alleen het verbeteren van de performance of het verlagen van de kostprijs. De ecologische impact van hetgeen wij produceren is onze grootste bekommernis. Hierbij willen we niet alleen tot het uiterste gaan om onze producten zo ecologisch mogelijk te maken maar hebben we onszelf opgelegd dat kwaliteit en prijs hierdoor niet mogen worden beïnvloed. 

 

Om aan te tonen dat dit geen loze beloftes zijn, hebben we voor alle producten waar we een EU Ecolabel voor konden behalen een EU Ecolabel behaald. Waarom het EU Ecolabel? Omdat het in onze ogen het enige niet-commerciële en onafhankelijke label is dat bekend is in heel Europa. Zo kunnen we ook onze klanten in het buitenland een gekend kwaliteitskeurmerk aanbieden.

Achtergrond-seifar-2016-green-rotated.pn

Ecologie

GettyImages-559541335.jpg
bottom of page