Seifar


Bezoek ons op ISSA Interclean in Amsterdam!

Van 15 tot en met 18 mei 2018 is Seifar aanwezig als standhouder op INTERCLEAN 2018 in RAI Amsterdam. Tijdens deze beurs stellen we onze meest recente innovaties voor inzake ecologische reinigingsproducten onder premium private label.

 

Zo zetten we als eerste producent in de Benelux niet alleen ons professioneel vaatwasmiddel met EU Ecolabel in de kijker maar introduceren we meteen ook ons professioneel wasmiddel met EU Ecolabel. Beiden volgens de laatste nieuwe criteria van de EU. Deze producten zijn te verkrijgen zwoel in cans als in bag in box. Innovaties waarmee onze klanten dus in de toekomst zullen kunnen uitpakken onder hun eigen label.

 

We nodigen u dan ook graag uit op onze stand 07.115 tijdens de beurs om dit persoonlijk toe te lichten.

 

Een bezoek aan INTERCLEAN is de ideale manier om een overzicht te krijgen van wat de wereldwijde schoonmaakindustrie te bieden heeft.

 

Interclean 2018 biedt:

  • 800+ exposanten op 60.000 m2 beursvloer
  • De allerlaatste trends met duizenden nieuwe en prijswinnende producten
  • Uitgebreide netwerkmogelijkheden met uw internationale collega’s uit 135 landen
  • NIEUW: Healthcare pavilion, Waste segment, On-Premise-Laundry segment, Refresh lounge, Washroom of the future.

 

Op de Interclean website vindt u alles dat u nodig heeft om uw bezoek optimaal voor te bereiden. Zo kan u alvast de exposantenlijst, plattegrond en het programma vooraf bekijken.

 

Indien u tijdens de beurs rond tafel zou willen zitten met onze Sales Manager en/of R&D Manager, geef een seintje via info@seifar.be dan nemen we contact met u op om een afspraak te beleggen. Wij maken met plezier tijd voor u vrij.

Tot ziens op onze stand!

Interclean