top of page
Seifar_rgb_pos.jpg

Uw product

Als klant kan u kiezen of u een formule uit de catalogus neemt, u zelf een formule voorlegt die vervolgens wordt aangepast aan uw behoeften qua geur/kleur/… of u samen met ons R&D departement een volledig nieuwe formule ontwikkelt. Vervolgens moet de vormgeving van het product worden bekeken alsook de aanvraag van eventuele vergunningen en labels.

Download de brochures van onze basis gamma's 

Achtergrond-seifar-2016.png

Producttypes

GettyImages-200536161-001.jpg

Als klant kan u dus kiezen of u een formule uit de catalogus neemt, u zelf een formule voorlegt die vervolgens wordt aangepast aan uw behoeften qua geur/kleur/… of u samen met ons R&D departement een volledig nieuwe formule ontwikkelt. Onderstaande producttypes kunnen onder meer worden teruggevonden in onze standaard catalogus:

 

  • Dish Care: vaatwasmiddelen, naspoelmiddelen, vaatwaspoeders, inweekmiddelen,…

  • Kitchen: handafwasmiddelen, grillreinigers, ontvetters, ontgeurders, oppervlaktereinigers, ontkalkers, inoxreinigers,…

  • Laundry: wasmiddelen, wasverzachters, waskrachtversterkers, waspoeders, bleekmiddelen, ontvlekkers ,...

  • Interior: allesreinigers, glasreinigers, vloerreinigers, sanitairreinigers, toiletreinigers, ontstoppers,…

 

Voor formules die worden aangebracht door de klant en die moeten worden aangepast aan de behoeften van de klant qua geur/kleur/… of voor nieuwe formules die in samenspraak met het R&D departement worden ontwikkeld liggen de mogelijkheden qua types producten nog ruimer.

Achtergrond-seifar-2016-lichtblauw-rotat

Packaging & Labelling

Kwaliteit uit zich niet alleen in het product zelf maar ook in de verpakking en de labelling. Onze ontwerpafdeling staat voor u klaar om u te helpen in de vormgeving van uw product.

 

Dankzij onze partnerships met betrouwbare en kwaliteitsvolle verpakkingsleveranciers kunnen we u een uitgebreid gamma aan mogelijke verpakkingen aanbieden. Onze klanten kiezen welke verpakking het best aansluit bij hun idee over de vormgeving van het product zodat dit vervolgens kan worden meegenomen in productie.

 

Qua etikettering van het product heeft de klant meestal een vast stramien waarbinnen moet worden gewerkt en leveren wij de nodige gegevens aan zodat het label zeker conform is met de geldende regelgeving. Bij nieuwe producten waarbij er nog geen vast stramien is, kan onze ontwerpafdeling bijstand verlenen in de opmaak van het label zodat de klant naar buiten kan komen met een product waar hij terecht trots op kan zijn. 

Achtergrond-seifar-2016-peach-rotated.pn

Aanvraag vergunningen & labels

Vooraleer uw product op de markt kan worden gebracht moet er eerst en vooral worden gekeken of er bepaalde wettelijke verplichtingen zijn, zoals bijvoorbeeld de verplichte registratie voor biociden, waaraan uw product moet voldoen. Vervolgens moeten we bekijken welke labels u zou wensen te behalen voor uw producten, denk maar aan het EU Ecolabel.

 

Wij staan klaar voor u om deze dossiers voor te bereiden, in te dienen en op te volgen. Dankzij onze ervaring in deze materie kan uw dossier snel vooruitgang boeken. Een grote meerwaarde want zulke dossiers kunnen soms lang aanslepen. Vanzelfsprekend ontvangt u van al uw producten een gebruikersinstructie en een veiligheidsinformatieblad.

bottom of page