Seifar_rgb_pos.jpg

Seifar breidt uit - volg alle activiteiten op de voet

Juni 2020

Het was een spannende week voor onze productie. Naast het produceren van enorme hoeveelheden handzepen en ontsmettingsmiddelen, werden ook extra productieketels geplaatst om onze productiecapaciteit verder uit te breiden. We keken al enkele maanden uit naar deze bijkomende installaties en deze week was het eindelijk zover. Binnen enkele weken zouden deze kanjers volledig operationeel moeten zijn. Wij houden jullie verder op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen!

Juni 2020

Deze week stond helemaal in het teken van automatisatie en digitalisatie van onze nieuwste aanwinsten. Zo werden, onder meer, de technieken en pompen voor de aanvoer van grondstoffen geïnstalleerd en is men begonnen aan de voorzieningen voor de digitale bedienpanelen van de nieuwe productieketels. Tegelijkertijd zijn we niet te stoppen met het produceren van ontsmettende handzepen en reinigers op onze huidige productielijnen. Met dank aan ons topteam!

Juni 2020

Deze week was het eindelijk zover: de eerste proefproducties op onze nieuwe installaties. Onze mensen in productie kunnen niet wachten om volgende week met hun gloednieuwe aanwinsten aan de slag te gaan. De extra productiecapaciteit is meer dan welkom in deze drukke tijden!

5

Juli 2020

Onze extra productiecapaciteit werd voorzien van de nieuwste technieken en software om de producties zo geautomatiseerd mogelijk te laten verlopen. Afgelopen week werd er een uitgebreide opleiding gegeven aan onze productiemedewerkers. Zij waren enorm blij dat ze dankzij deze opleiding de extra productiecapaciteit al meteen konden aanspreken. Bedankt Ventilec NV voor de goede zorgen! (Filmpje jannai aan machine)

Juli 2020

Vandaag is Interloods begonnen aan de uitbreidingswerken van ons magazijn. Dit moet zorgen voor extra opslagcapaciteit voor onze uitgaande bestellingen. Hoognodig om de aanzienlijke groei te kunnen blijven bijhouden. We houden u via onze LinkedIn pagina op de hoogte!

6

Juli 2020

Deze week arriveerden de nieuwe outfits voor onze operators. Seifar in een nieuw kleedje steken nemen we heel letterlijk.

7

Juli 2020

Productiecapaciteit uitbreiden betekent ook nieuwe afvullijnen laten plaatsen. Deze week werd er dan ook een extra afvullijn geplaatst voor de grootverpakking (10L-20L) omdat de huidige lijn voor grootverpakking de vraag niet meer kon volgen. Vanaf eind juli kunnen we er dus met 5 volautomatische afvullijnen invliegen. Bedankt aan Seamco voor de goede zorgen!

Filmpje 20L lijn binnenvoeren

Augustus 2020

De nieuwe afvullijn voor grootverpakkingen werd deze week afgesteld en uitgebreid getest. Met volumes tot 2.800 stuks per uur kunnen we in de toekomst nog een versnelling hoger schakelen. Bedankt aan Seamco voor de goede zorgen!

20L test

Augustus 2020

Men kwam afgelopen week nieuwe batchprinters installeren op de nieuwe afvullijn voor grootverpakking. Bedankt Domino Printing voor de coronaproof installatie!

8

Augustus 2020

Door de overbezetting op onze productielijn voor kleinverpakking tot 1L hebben we gekozen om per direct een capaciteitsuitbreiding van 30% uit te laten voeren. Dit werd onder meer gerealiseerd door toevoeging van twee extra nozzles. Hierdoor kunnen we meer busjes tegelijkertijd afvullen en het afvulproces sneller laten verlopen. Bedankt Seamco voor de vlotte installatie!

9

Augustus 2020

Het bouwverlof zit er op dus is Interloods terug aan de slag om de uitbereiding van ons magazijn verder te zetten. Na het gieten van de betonnen onderwanden werden afgelopen week de metalen binnenwanden gemonteerd. We kijken er naar uit om deze extra ruimte te gaan benutten.

Filmpje muur buiten

September 2020

Hoe kan je ergonomie en efficiëntie combineren als het gaat om 20L cans? Met een vacuümlifter natuurlijk.

Filmpje vacuumlifter

September 2020

Heeft u zich ooit afgevraagd hoe onze kartons worden gevouwen en gelijmd? Met onze dozenopzetter van ETT natuurlijk. Bekijk hier hoe dit in zijn werk gaat.

Filmpje dozenvouwer

September 2020

Vandaag werd deel 2 van de uitbreidingswerken aan de blendingfaciliteiten opgestart. Het platform staat er alvast. Nu is het enkel nog wachten op de 3 extra productieketels.

10

Oktober 2020

Na het installeren van de uitbreiding aan het nieuwe platform kon de eerste van drie extra productieketels worden geleverd. Met dank aan Ventilec NV !

11

Oktober 2020

Door het opstarten van enkele grote, nieuwe projecten zaten we met een accuut plaatstekort op onze productiesite in Lokeren. Gelukkig had onze buurman nog 2.000 vierkante meter stockageruimte vrij. Sinds afgelopen maandag hebben we de sleutel. Tegen eind volgende week zou deze hal vol moeten staan met afgewerkte producten en stock. Bedankt buurman!

Filmpje warehouse

Oktober 2020

Hoe het komt dat onze flessen steeds correct gevuld en gelabeld worden? Flessen die verkeerd op onze volautomatische afvullijnen staan, worden er namelijk genadeloos afgeblazen door onze flessenscanner. Bedankt Seamco voor deze vernuftige oplossing!

Filmpje flesjes

Oktober 2020

Onze nieuwe pomp-en doseerinstallatie voor de productieketels werd ook opgemerkt door Fluids Processing Magazine uit Nederland. Lees het volledige artikel hieronder. Intussen is Ventilec bezig met de installatie van fase 2 van dit project.

Artikel ventilec

November 2020

Door de ingebruikname van onze extra hal, hadden we nood aan een vervoersmiddel om goederen van Seifar 1 naar Seifar 2 te brengen. Vandaar onze nieuwe aanwinst!

12

November 2020

Neen, dit is geen schaatsbaan. Wel de nieuwe vloer van onze nieuwe bijbouw. Bedankt Interloods voor het schitterende resultaat!

13

Seifar — Waterstraat 4 — B- 9160 Lokeren, Belgium — T +32 9 360 60 48 — F +32 9 360 60 42 — info@seifar.be

  • Black LinkedIn Icon