top of page
Seifar_rgb_pos.jpg

EU Ecolabel Window & Interior Cleaner Seifar wint met glans!

Labotesten zijn niet alleen een goed referentiepunt om ze zien hoe een nieuwe formule scoort maar ze zijn ook noodzakelijk om een EU Ecolabel te behalen. Een tijdje terug hebben we onze EU Ecolabel Window & Interior Cleaner laten testen tegen de marktleider en wonnen we met glans. Ontdek welk product we verslagen hebben in de labotesten.

Om het EU Ecolabel te behalen moeten labotesten aantonen dat een product qua performance beter scoort dan de marktleider. Deze marktleider is door de band genomen een niet-ecologische tegenhanger uit de traditionele chemie. In principe een ongelijke strijd want de producten uit de traditionele chemie mogen aanzienlijk meer (vervuilende) grondstoffen gebruiken dan producten die het EU Ecolabel dragen. Denk maar aan het klassieke vaatwasmiddel met chloor ten opzichte van de ecologische EU Ecolabel variant zonder chloor. Desalniettemin is Seifar er in geslaagd deze ongelijke strijd te winnen.

Labotest-teaser-1-Seifar.png

Referentieproduct:     Alklanet - Ecolab

 

Testen: 

  • Reinigingskracht a.d.h.v. verwijderen van lichte vetvervuiling

  • Glans a.d.h.v. streeploos opdrogen

Resultaten reinigingskracht:

  • Alklanet: 4/5

  • Window & Interior Cleaner met EU Ecolabel: 5/5

Resultaten glans:

  • Alklanet: 4/5

  • Window & Interior Cleaner met EU Ecolabel: 5/5

302552.jpg
Testresultaten-Ecowise-Window-Cleaner.pn

Zoals u kan zien is onze EU Ecolabel Window & Interior Cleaner beter in het verwijderen van lichte vetten en en droogde het product beter op met als gevolg een streeploos resultaat. Wenst u het volledige rapport te bekijken? Dat kan! Download hier het laborapport:

Wilt u een EU Ecolabel gecertificeerde Window & Interior Cleaner onder uw eigen label op de markt brengen met een uitstekende performance? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

bottom of page