top of page
Seifar_rgb_pos.jpg

Creating clean solutions

Zowel voor bestaande als voor nieuwe klanten zorgen wij voor de volledige begeleiding van hun project. Zo zijn we er zeker van dat onze klanten niet alleen maatwerk krijgen inzake hun product maar ook maatwerk inzake service.

GettyImages-175138841.jpg
Achtergrond-seifar-2016.png

1

Ons getraind salesteam denkt graag met u mee. Zowel bij het ontwikkelen van nieuwe producten, formules en toepassingen als voor het opzetten/aanvullen van uw eigen lijn in private label.

 

Door de nauwe band met het R&D-team en het productieteam kunnen we innovatieve, ecologische  producten op maat aanbieden met een zeer hoge kwaliteit die zijn afgestemd op uw wensen en behoeften. 

 

Het commerciële team neemt de volledige begeleiding van het voortraject op zich. Zij zorgen niet alleen voor de intake maar ook voor de samples, pricing, testing,…tot en met de uiteindelijke bestelling en nazorg.

Sales

1 sales
Achtergrond-seifar-2016-lichtblauw-rotat

R&D

2

De uitgebreide kennis en ervaring van ons eigen R&D departement zorgt er niet alleen voor dat onze klanten kunnen kiezen uit een zeer sterke en omvangrijke catalogus met standaard formules maar ook dat zij kunnen meedenken met de klant in het kader van gepersonaliseerde formules of innovaties. Bovendien kunnen we dankzij de knowhow van het R&D departement snel inspelen op wijzigingen in regelgeving en nieuwe trends op de markt.

 

Het R&D departement is dagelijks bezig met research naar nieuwe grondstoffen op de markt die onze producten naar een nog hoger niveau kunnen tillen en die hen in staat stellen te innoveren. Dankzij strategische partnerships met leveranciers die willen meedenken en meewerken aan deze visie staan we nauw in contact met de bron. 

 

Aangezien we zelf de formules ontwikkelen kunnen we de klant ook een product op maat garanderen. Basisvoorwaarde hierbij, naast ecologische verantwoordelijkheid, is kwaliteit.  Deze kunnen we garanderen door de vele interne en externe kwaliteitscontroles die worden uitgevoerd. Hierbij worden enkel de producten aanvaard die aan de gestelde kwaliteitsstandaarden voldoen die als de strengste binnen de markt kunnen worden beschouwd. Dit alles is een zeer belangrijke troef voor onze klanten die hun merk uitsluitend willen verbinden aan de beste en meest vooruitstrevende producten op de markt.

2 r&d

Als klant kan u dus kiezen of u een formule uit de catalogus neemt, u zelf een formule voorlegt die vervolgens wordt aangepast aan uw behoeften qua geur/kleur/… of u samen met ons R&D departement een volledig nieuwe formule ontwikkelt. Eens de formule werd vastgelegd en de testing van de producten zowel intern als extern een uitstekend resultaat in de praktijk heeft gegeven, kan er worden overgegaan tot de productie.

 

Onze productiesite is zo ontworpen dat er een grote flexibiliteit is naar de klant toe. Dit zonder in te moeten boeten aan kwaliteit, efficiëntie en levertijd. Door een nauw contact met de productieverantwoordelijken zorgen wij ervoor dat onze productie zo dicht mogelijk aansluit op de vraag van onze klant. Zo kunnen we gemakkelijk inspelen op dringende orders of orders waar last minute nog wijzigingen aan moeten gebeuren. Dit zorgt ervoor dat de term maatwerk geen holle term is maar een bedrijfsfilosofie.
Door doorgedreven investeringen in onze moderne productiesite kunnen we grote volumes draaien zowel in kleinverpakking als in de grotere verpakkingen en dit voor vloeibare producten, emulsies en producten in poedervorm.

Achtergrond-seifar-2016-peach-rotated.pn

Productie

3

3 productie
Achtergrond-seifar-2016-green-rotated.pn

4

Levering

Uw geproduceerde product wordt automatisch verpakt in de door u gekozen verpakking en omdozen. Vervolgens wordt uw product automatisch gestapeld op pallets en klaargezet voor transport. Op de onderling afgesproken dag wordt uw bestelling afgeleverd op de onderling afgesproken locatie.

 

Onze levertermijnen zijn heilig alsook de conformiteit van de levering met het geplaatste order. Dankzij een sterke interne en externe communicatie en een krachtig ERP-systeem kunnen we dit ook garanderen naar onze klanten toe. We willen onze klanten namelijk niet alleen een topproduct aanbieden maar ook een topservice.

4 levering
bottom of page